naar boven
Muziekwinkel-sjopper.nl

Muziekwinkels

Licht-geluid.nl

Licht-geluid.nl

J&H Licht-Geluid.nl is een totaal leverancier van professioneel licht, geluid, flightcases, DJ-gear, kabels, flightcase onderdelen, 100 volt apparatuur, gadgets, beeld/AV en aanverwante producten. J&H Licht-Geluid.nl levert naast de bekende gangbare merken ook A-merken als JBL, Sennheiser, Shure, Pioneer, Denon, Marantz, Allen & Heath, Soundcraft, AKG en meer.

 

Ga naar Licht-geluid.nl >Tonecontrol.nl

Tonecontrol.nl

ToneControl.nl is sinds 2003 actief als specialist voor DJ gear, studioapparatuur en professioneel licht & geluid. ToneControl.nl wordt onder meer gekenmerkt door:

  1. Een website die als zeer klantvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk ervaren wordt,
  2. Een goed bereikbare, kundige en vriendelijke klantenservice,
  3. Scherpe prijzen gecombineerd met uitstekende pre- en aftersales services. ToneControl.nl is uitgegroeid tot een van de grootste webshops op dit vakgebied.

ToneControl.nl is geautoriseerd dealer van alle grote en populaire merken uit de branche, waaronder Pioneer DJ, Native Instruments, Reloop, Numark, Akai, Technics en Steinberg. Bezoekers van ToneControl.nl kunnen op de meest gebruikte manieren online betalen (o.a. iDeal, Mastercard, VISA) of kiezen voor rembours of vooruitbetaling per bank. Bovendien is verzending boven € 50 gratis!

Ga naar Tonecontrol.nl >ST-shop.nl

ST-shop.nl

ST-shop.nl is één va de snelstgroeiende licht- en geluid webwinkels van Nederland, en biedt meer dan 7.000 producten op het gebied van licht-, geluid- en DJgear. Als officieel Nederlands dealer van de A-merken Omnitronic, Eurolite, Futurelight en Alutruss kan ST-shop.nl te alle tijden de laagste prijs bieden. Mede door deze scherpe prijzen, snelle levering en diepgaande productkennis heeft ST-shop.nl de laatste 3 jaar meer dan 100% groei weten te realiseren. Het assortiment omvat o.a. een ruime keus aan mengtafels, speakers, versterkers, PAR-lampen, moving heads, truss constructies en stroomvoorziening. 
De kundige klantenservice van ST-shop.nl is 6 dagen per week van 8:00-21:00 uur geopend, en levering geschiedt altijd snel, en met uitgebreide garantie. Bij ST-shop.nl staat kwaliteit en enthousiasme hoog in het vaandel.

Ga naar ST-shop.nl >Fritz-events.nl

Fritz-events.nl

Fritz-Events.nl biedt een groot assortiment professionele licht- en geluidsproducten, maar ook voor bekabeling, flightcases en special effects kun je terecht. Fritz-Events.nl is officieel dealer van vrijwel alle gerenommeerde merken in deze branche, zoals Reloop, Allen & Heath, Denon DJ, Showtec, Adam Hall, American DJ, Eurotruss, K & M etc. 

Klanten zijn zowel bedrijven als particulieren. Denk hierbij aan verenigingen, kerkgemeenschappen, DJ’s, producers, horeca en muzikanten. 

Fritz-Events biedt consumenten:
-Scherpe prijzen
-Géén verzendkosten bij orders boven € 75,-.
-Een ruim assortiment wat nog dagelijks aangevuld wordt
-Eenvoudig bestelsysteem
-Veilige betaalmethoden (Vooruit overmaken, rembours, iDeal, Paypal)
-Voor 17:00u besteld, is morgen in huis
-14 dagen bedenktermijn

Ga naar Fritz-events.nl >Maxiaxi.com

Maxiaxi.com

Betaalbaar Licht en Geluid. Dat is de slogan van MaxiAxi.com, een van de snelst groeiende webshops op het gebied van licht- en geluidapparatuur. MaxiAxi.com biedt een ruim assortiment PA luidsprekers en versterkers voor diverse doelgroepen. Van eenvoudige sets voor de beginnende DJ tot complete installaties met mengtafels, versterkers en luidsprekers voor koren, bands en drive-in shows. Een breed scala aan mobiele en draagbare geluidsinstallaties voor karaoke, straatoptredens, productdemonstraties en rondleidingen completeren het leverpakket dat is samengesteld uit de merken Auna, Power Dynamics, SkyTec en Skytronic. 

Voor lichteffecten heeft MaxiAxi.com het brede pakket aan Beamz producten. Ook hier biedt MaxiAxi.com de keuze uit een breed scala aan producten zodat er in elke prijsklasse een goede keuze gemaakt kan worden. Van eenvoudige LED- en laser lichteffecten voor een gezellige party tot professionele DMX effecten en stuurtafels voor en met rookmachines, stroboscopen en scanners. Waar nodig worden de diverse lichteffecten via YouTube verduidelijkt.

Voordelen MaxiAxi.com:
• Snelle levering uit eigen voorraad;
• Betaalbaar in elke productklasse.

Ga naar Maxiaxi.com >Conrad.nl

Conrad.nl

Conrad is er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica, techniek en multimedia. Met een assortiment van duizenden artikelen in het multimedia assortimeng kunnen ze je alles leveren om je leven wat aangenamer te maken. Van profesionele dj gear tot alles dat je nodig hebt voor audio, luidsprekers en kabels/adapters. Het assortiment breidt zich continue uit. Conrad verzend jouw bestelling vanaf 35 euro gratis!

Ga naar Conrad.nl >Kabelmaxx.nl

Kabelmaxx.nl

Kabelmaxx.nl is dé website voor al uw kabels, connectoren en klein-electronica. Tevens heeft kabelmaxx een uitgebreid assortiment witgoed onderdelen. Ook op het gebied van telefoon accessoires is kabelmaxx sterk vertegenwoordigd. Zij hebben bijvoorbeeld altijd een assortiment van meer van 5000 verschillende hoesjes, voor smartphone & tablet. En dit alles, tegen scherpe prijzen, snel verstuurd.

Ga naar Kabelmaxx.nl >